Filmer i mängder

Idag kunde Ulla gå hem i normal tid. Men det är bara en mellandag. Det väntar en massa övertid på jobbet.

Jag har som vanligt programmerat idag. Jag har valt att undvika alla extra uppdrag och extra uppgifter för att alltid kunna fokusera helt på våra leveranser. Jag har strypt de flesta kommunikationsvägarna och är ibland helt onåbar när jag behöver total fokus på en uppgift.

På de personliga samtalen undrar de ibland vilken inriktning jag vill sträva efter. Ingen alls, jag vill fortsätta göra det jag håller på med och bara bli kunnigare och snabbare. Jag tycker jag har världens roligaste jobb.

Igår tipsade jag om videobutiken vid Brommaplan som säljer DVD film 10 kr styck vid köp av minst 10. De ska ha öppet månaden ut och det finns en hel del fina filmer kvar. Jag har tidigare köpt 20 filmer och idag hittade jag ytterligare 45 filmer.

Min filmsmak verkar vara komedier, SiFi och vampyrer, helst en blandning av dem. Klassikers är också kul.
Fönstret åt gården med James Stewart och Grace Kelly. Och Jane Fonda som Barbarella från 1968. Mickey Blue eyes, The Producers.
Outlander, det går inte att motstå en film som innehåller både Vikingar och rymdfarkoster.

Vi har pratat om de kvarvarande tävlingarna i år: Karlstad 6h utomhus, Växjö marathon, Vintermaran och Växjö Ultra. Mest Växjö ultra. Jag är väldigt sugen på 100 Km.Mer om Personliga rekordens tävling på Ultradistans och här är inbjudan.

Team Fakta