Lördagsspring 13Km

I dag skulle vi passa på att köra ett lite längre pass. Det ska ju bli ruskväder och då ville vi ha en runda i solsken. Vi har en runda som vi kallar för Alviksrundan den är ca fjorton kilometer lång. Det kunde vara lagom långt som en i gångsättare efter Tallinnmaran Den går efter vattnet från Nockebybron och bort till Alvik. Den är ganska backig men vi skulle ta det lugnt.

Peter känner lite av sitt sittparti och ville värma upp och stretcha. Jag har kört ett par kortare rundor nu i veckan och ville bara ha några fler kilometer i benen.

Det var varmt och jag fick lite ont om vatten på slutet. Det var ett bra tag sedan vi sprang den rundan så vi fick fundera på hur vi skulle springa. Det blev ingen rekordtid, 1.49 på 13,5 kilometer men vi var nöjda i alla fall.

I morgon ska jag springa I Formloppet, det är fem eller tio kilometer i Sundbyberg. Start och mål på Golfängarna.

Team Fakta