Krassliga.

Blomam Chilla Eva
Blomma Chilla Eva

Det har varit en träningsfri vecka. Den har förstört den fina inledningen på året. Peter blev förkyld och har snorat men har jobbat i alla fall. Jag började frysa i tisdags, trodde att det var klippt för mig med. Men jag vill inte ha samma baciller som Peter så jag bestämde mig för att bli magsjuk i stället. Så feber och ett evigt springande på toa satte stopp för mig i går. Nu har jag sovit mer eller mindre hela tiden.

Peter valde att jobba hemma i dag och i morgon. Dom var glada för det på hans jobb, dom ville inte ha vare sig hans eller mina baciller.

Småttingarna fick sitt första salladsblad nu i kväll. Det var verkligen populärt, dom åt och pep i kapp. Dom börjar bli vana med att får komma ut i köket varje kväll, då får dom något extra gott.

Team Fakta