Tisdagslöpning

Målet med morgonens pass är att inte såsa och inte pressa på, bara springa mig svettig och varm – och så blev det, men jag kände av foten.
Gjorde 9,5 Km på 58.16 min.

Hade behövt ett spabesök för mina fötter men de fick istället en dusch och de värsta problemen fick lite torrmassage innan de fick somna om i mina skönaste foppatofflor.

Testperioden fortsätter. Scrummetodiken har sina fördelar i normala fall, men också uppenbara brister när man är i testfas. Tur att jag är bra på att fokusera och städa huvudet på allt annat än det jag håller på med.
I vanliga fall är det knäpptyst på jobbet men idag blev det lite stökigt i både lokalen och på den löpande chatten så jag stängde av den och flyttade in i köket ett tag. Jag fyttar hellre på mig än att säga ”Nej nu är ni lite för glada, ni måste dämpa er”.
Det är helt klart mest trivsamt att jobba hemma, men jag skulle sakna löpningen till och från jobbet.

Tjoho, eftermiddag, och det betyder löpning. Mina fötter har mått bra hela dagen. Jag bytte från arbetstofflorna till löpartofflorna och genast blev det dåligt i högerfoten. Muskeln på insidan av hålfoten är sur. Bytte tillbaka och joggade hem. Kändes toppen i foten. Tydligen är de andra skorna för platta.
Hade mycket kraft i benen idag. Behövde inte säkna farten i uppförsbackarna, men hade inte heller något bra tempo nedför. Det blev 9,5 Km på 48.56 min.
Var inte anfådd alls idag, igår med 2 min snabbare flåsade jag på.

Ulla fixade en underbar pasta med kantareller och fläskfilé till middag. Ha, den matlådan är inte till salu. 🙂
Nu är det snart Idol på TV. Ska massera fötterna och tänja ut baksida lår. Tänja och tänja förresten, musklerna är så hårda att det mer liknar att bocka metallrör.
Hoppas jag inte drar på mig någon skada för det är jättekul att springa och jag vill inte gärna åka host och snorexpressen i onödan.

Team Fakta