Besök från Thailand

Idag har vi gjort fint i stugan för vi har fått besök från Thailand. Vi hade kaffekalas. Det gick riktigt bra med engelska.

Jag är inte idrottsintresserad. Jag har tackat nej till gratis biljetter till DN galan och till Sollentunavallen, och undviker idrott på TV. Tycker inte ens om idrottsspel och är inte med på luncherna när de spelar NHL 2013 på xbox. Jag vet inte hur man läser en fotbollstabell eller ett v75-resultat.
Min uppgift under EM, VM och OS är att se till så Ulla får mat. Idag blir det ugnsbakad lax med potatis.

Ska lägga fram kläder för löpning till imorgon. Det är snart midnattsloppet och jag behöver träna lite hastighet. Men jag kommer att springa med Ulla på midnattsloppet. Vi startar i maskeradklassen.
Ser fram emot att få jobba på mina uppgifter imorgon. Det är jättehäftigt att programmera och jag stormtrivs. Men idag ska jag programmera på mitt eget projekt.

Team Fakta