Bilar och löpning.

I går var jag och besiktade bilen. Det är alltid med ett pirr i magen som jag åker dit. Jag tror inte att det ska vara något fel, men man vet aldrig vad dom kan hitta. Skulle det vara något litet fel så kostar det skjortan att fixa. Nu gick det galant, inte det minsta nedslag. Härligt, då är det ett tag till nästa gång. Jag vart så glad att jag sprang en runda av bara farten. Det blev 4,2 km i lunka tempo, det var skön jogg.

I dag blev det lilla BoW rundan. Det kom till på den tiden affären BoW låg här i Bromma, det är många år sedan. Men en gång BoW rundan alltid BoW rundan, inga nymodigheter här inte. Den är på8,3 km och den gick på tiden 55,45. Det är lika kul varje gång man springer den. Det är bilköer hela vägen, så jag kommer fram fortare än dom i bilarna. En del ser lite sura ut, då brukar jag le extra stort.

 

Team Fakta