Städat, fixat och sprungit

Annica träffar rätt i sin text om Stockholm ultra. Jag är glad på de långa loppen av samma anledning som Annica.

Vi hade en fixarförmiddag där vi åkte hem och tvättade och förstärkte reningen på saltvattenakvariet.
Man vill ha ett bra flöde och en bra rening. Allt skräp samlas upp i en svamp som snabbt kärvar ihop och stoppar flödet. Vi skippade svampen och kompletterade med en ny extern kraftig renare som suger åt sig av det cirkulerande vattnet och bidrar till cirkulationen.

Vi sprang 7,8 Km, en Edsbergsrunda, på 53.19 min. Ulla fick kämpa med hastigheten och de ruggiga motluten. Hon tar i så hårt att luften inte räcker till och man kan se hennes puls i rörelserna. Jag pratade lugnt med henne om allt hon gjorde bra. Jag har inte tagit ut mig på många år på det sätt som Ulla gör.

Ulla gillar McDonalds, och jag gillar Ulla, och tycker att deras Wrap med grillad kyckling är helt ok så vi lunchade där idag innan vi skaffade osmosvatten och middagsmat.
Nu håller jag på att städa alla datorer mm. Ut med det gamla och in med det nya. Istället för att fråga sig om man ska kasta något så är det bättre att försöka motivera varför det ska sparas.

Det var en tuff dag igår på jobbet. Jag började jobba kl 6 och försökte leverera en import av kampanjpriser. Det gick bra ett tag men till slut var jag beroende av nästa uppgift på min lista och fick göra den först. Hankade mig hem men kom iform igen med ett par korvsmörgåsar i magen och gosande med Buster. Han är en go hund.

Team Fakta