Söndagspyssel.

I går städade vi ut det sista på kollo. Det känns konstigt att det är en era som har gått i graven. Visst har jag mentalt ställt in mig på att vi ska gå där ifrån men att stänga dörren och låsa var jobbigt. Peter såg lite moloken ut han med, så för att lätta på humöret bestämde vi oss för att åka till Sundbyberg. Det finns många Pokestopp där och Peter hade slut på bollar. När vi hade gått en runda började magen säga sitt. Jag ringde till Kristina och frågade var hon var och att vi skulle gå och äta sushi. Jag kommer blev svaret och bara någon minut senare kom hon gående.

När magen var glad så bestämde vi oss för att gå en runda runt Råstasjön och Lötsjön. Det han bli en ganska sen kväll innan vi var tillbaka vid bilen. Men det var det värt för det var en underbar kväll och massor av ” pockisar” att fånga.

Den här veckan börjar jag klockan fem så det blir lite tidigare sänggång. Vi låg och summerade helgen och var överens om att den hade varit kanonbra.

Team Fakta