Löpning från Ullas jobb

Igår bytte vi från allvädersdäck till sommardäck på bilen. Vi promenerade till Blomsterlandet som ligger i hörnan av Bromma flygfält.
Och framför allt så programmerade jag på mitt projekt. Nu fungerar klienten även om det inte finns internet och den renderar sidor supersnabbt.
Jag satt till kl 0.00 i natt och försökte klura ut hur den globala konfigurationen ska kunna uppdateras på klienterna men insåg att jag bara slösade tid. Nio timmar senare vaknar jag och lösningen är färdigbakad bara att skriva ned.

Idag har vi utforskat vägarna till Ullas jobb, och hur man enklast och snabbast tar sig till jobbet med SL.
Vi fick söka och mecka i en timma innan vi fick fram den enklaste vägen. Det blev T-bana från Brommaplan till Vällingby. Buss 541 till Nettovägen.
Vi hoppade av vid Odalgränd och gick till Ullas jobb 2,6 Km. Nya lokalerna är enorma. Det behövs eftersom alla maskinerna är enorma.

På Årets sista långpass efter Jakobsberg, efter Viksjö centrum och strax innan golfängarna så finns en tunnel som vi springer under. Från den tunneln är det 1 Km till Ullas jobb.
Vi sprang från Bruttovägen 11 där jobbet ligger, till tunneln och följde banan för Årets sista långpass ända till Brommaplan. Det blev 14,0 Km 1.47 tim.

Lunch inne på grillen bredvid Mc Donalds. De har väldigt goda högrevsburgare. Normalt har de även hjortburgare men det köttet var tillfälligt slut.

En helt perfekt bröllopsdag. (22 år)

Team Fakta