Dagen innan det stora äventyret

Imorgon är det Stockholm Ultra. Då ska vi få svulla i löpning hela dagen. Det ser jag fram emot väldigt mycket. Gillar alla faser av trötthet man får på ett 100Km lopp.

Det har varit en lugn vecka på jobbet. Jag har haft mycket att göra men det har varit tyst och lugnt så det går att fokusera. Börjar komma i mål med PIM import och prisimport till Magento. Jobbade hemma igår, då går det verkligen att jobba fokuserat och jag fick mycket gjort.

Har läst en bok om Javascript, hur man skriver robust och underhållsbar kod. Där tipsas om alanysverktyget jshint och jag blev helt uppslukad av den. Slutade kl 2 i morse med att analysera min egen kod och optimera den. Häftigt.

Igår fick vi upp växthuset och vi invigde det med kaffe och kaka. Idag har vi ätit frukost i växthuset och Ulla har suttit där och läst. Ulla vill att jag ska ta det lugnt idag och vara parkerad vid datorn. Hon fixade tilltugg genom att skörda tomater ur det första växthuset. Nästa år skördar vi i det stora växthuset.

Igår satt en pytteliten näbbmus och putsade sig utanför dörren. Och igår kväll fick vi gå försiktigt för att undvika alla grodor som var ute.

Nu är det lite förberedelser inför imorgon men i övrigt ska jag ha en dag framför datorn och fortsätta med jshint.

Team Fakta