Hurra vilken dag!

Det har varit en toppendag i dag. Jag har varit ledig från jobbet, det finns så lite att göra att det var inte lönt att gå där och drälla. Så jag har röjt på balkongen. Den gamla träningapparaten är nermonterad i sina beståndsdelar och ska kastas. Den står bara och tar plats och har börjat rosta. Sedan fick köket sig en omgång med skurborsten.

Sedan fick jag ett samtal från MatHem, jag ska börja jobba där i plocken på frukt/grönt. Ett deltidsjobb, så nu får jag mer tid att fixa här hemma och vi slipper göra allt på helgen. Börjar där den 18/4. Nu ska vi fira med sushi!

Dörren som skulle ha kommit till Lucia skulle  komma i dag, men det blev skjutet till på tisdag. Men nej, det är inte ett Aprilskämt! Det kommer inte på tisdag för det var fel färg på den så den kommer om någon månad eller så. Få se om den kommer till Lucia i år.

Team Fakta