Fredag

Ulla tuktar träåd och buskar så vi ser ut.
Ulla tuktar träd och buskar så vi ser ut.

Var på jobbet vid kl 7 och fortsatte med min integration som importerar data från InRiver till Magento.

InRiver är väldigt flexibelt och anpassas till varje kund, men grunddragen är densamma. Så är det med min integration också, den anpassar sig efter grundreglerna och är uppdelad i separata lager som kan modifieras för att passa just den kund jag arbetar mot denna gång.

Nästan inga var på jobbet och jag har en massa tillgodotid och är löpsugen, klart att jag gick en timma tidigare och sprang ut i sommarvädret. Joggade mot Kollo och gjorde 9,5 Km på 54.01 min. Det var ingen snabb tid men det gick snabbare än om jag sprungit med barnvagaen.

Väl hemma hade Ulla börjat vattna och klipp ned träden och buskarna. Jag tog fram kvarnen och tuggade grenar. Ulla kunde då helt fokusera på att klippa och jag tog hand om avfallet. Vi var snart klara med allt på tomten. Ulla har fått tips om Chilli con carne på rostat bröd så hon gjorde det till middag och det var underbart gott med lite vin till. Vi testade Two oceans, den var toppen.

Det blev en promenad runt ”Banjobyn” 4,1 Km 1.01.17 tim. Det var 15 år sedan vi började gå i det villaområdet. Ullas syster kallade det för Banjobyn för invånarna stod bakom gardinen och kikade när folk gick förbi. Numera är de kanske vana, men namnet består.

Jag har läst om Harper Honnelly. Del 3 av 4 i serien. Och vi har bokat biljetter till Priscilla queen of the desert på Göta Lejon. Vi åt en massa frukt medan vi tittade på Golden league.

Team Fakta