Morgonjogg med barnvagn

Jag packade ombyteskläder redan igår och hade en tung packning att stuva in i barnvagnen. Har även tagit med löparkläder för att kunna springa från jobbet framöver. Igår bytte jag slang på ena däcket. Haft en minimal pyspunka i två år men nu fick det vara nog.

Det gick bra att jogga. Inga problem med fötter och vrister men jag höll medvetet en låg fart för att inte belasta dem. Det var toppenväder imorse, sommaren fortsätter. Jag sprang dom 9,5 Km till jobbet på 1.02.25 tim.

På jobbet hade jag 150 epost som väntade. Det visade sig vara 10 st som var något att ha och det tog en timma att komma fram till det. Och jag hade inte fått ett enda spam. Ska lägga in fler filter. Det är många på semester just nu.

Jobbade med en prisfilsimport idag in i Magento. Lärde mig använda XML namespaces. Gillar att jobba med integrationer, och vi har lyckats göra en del steg standardiserade.

Team Fakta