Fullt ös.

Det har varit full fart hela dagen. Vi har rensat i garderoberna från en massa gamla kläder och i dag skulle vi till sopen med all bråte. Vilken himla bra anordning det är med återvinningsstationen i Bromma. Vi kastade en del och lät en del gå till Myrorna som har en egen station där dom tar emot hela och rena grejer.

Nästa anhalt var kollo och hämtade lite grejer som skulle med hem. Vad det ser öde och tråkigt ut där nu. Nästan alla hus har fönsterluckorna på och trädgårdarna ser ut som bäst före. Fast en del har nog bara flyttat hem helt sonika, inte tagit in vare sig utemöbler eller leksaker. Det ser än mer ödsligt ut. Allt bara väntar på våren.

Nu var vi hungriga och beslöt att vi var värda lunch på korvmojen. Fort och mättande.

Tro det eller ej men jag har tagit steget in i smartphone åldern! Vi var och köpte en Huawei telefon, en vit, bara det är olikt mig som ska ha allt i så glada färger som möjligt. Så nu återstår det bara att lära sig tas med tingesten. Stackars Peter, det kommer att bli många svordomar och ilskna fräsningar om telefoner i allmänhet och min i synnerhet. För det är ju inte jag som är klumpig utan telefonen som är korkad, givetvis.

Syrrans TV i köket har levat ett eget liv nu ett tag. Fjärrkontrollen ville inte vara med och den var allmänt besvärlig. Så nu var vi och införskaffade en ny, nästan likadan som hon har på kollo. Hon prövade att ta in text-TV och det gick galant, så hon kvittrade som en glad lärka.

Efter väl förrättat värv ska vi nu sätta oss och bara vara en stund innan det ät dax för oss att titta på TV.

Team Fakta