Intervall och semestern slut

Foto0515-1024Idag har Ulla sprungit intervall. nio 220 meters i 4.30 min/km. Jag var med och joggade. 5,4 Km 41.14 min.

Idag är sista semesterdagen av 23. Det har varit en lång och händelserik semester.
Vi har sprungit en hel del. långpass på 60 Km , Hornstull-Järna 58 Km , Långpass 43 Km , Provsprungit banan för Stockholm Ultra , sprungit intervall , långpass 60 Km igen.

Och vi har lagat mat. En god sallad , besökt Mackmyra Whiskey , fiskat och rökt abborre , testat Red bull.

Vi har läst böcker; Mörkervarelser , bokserien om Harper Connolly , läst ut Grave Sight och Grave surprise.

Ulla är nu dokumenterat kärnfrisk , vi har byggt mur , hemsidan är upphottad , lagt ut inbjudan om Årets sista långpass , haft födelsedagsfirande för Ulla.

Vi har besökt Birka och lärt oss om Vikingar, tagit emot Carina och Kristina vid Stadshuset efter deras löpning och paddling från Istanbul.

Vi har varit på spökvandring i gamla stan , vi har besökt Skansen , satt upp fågelholkar.

Utöver detta så har jag skadat foten och blivit bra igen. Vi har grillat korv, ätit butternutsoppa, planerat långa äventyr inför nästa år. Förberett vinterträningen för Ulla genom att skaffa dämpmatta till löpbandet hemma. Jag har programmerat massor och blivit klar med en ny databasmotor till mitt projekt. Vi har möblerat om i vardagsrummet.

Ulla har fixat i trädgården och satt upp galler mot rådjuren. Hon har börjat läsa Nalle Puh på engelska, det verkar gå bra. Ulla gillade att röka abborre. Vi har skaffat Mackmyra spån och ska testa dem nästa gång, och kanske röka laxkotletter.

Imorgon är det jobb igen. Jag ser fram emot att få programmera. Ska fixa punkan på barnvagnen så den går att använda på löpturerna till och från jobbet.

Det är bara två veckor kvar till Stockholm Ultra. Sedan har vi Tallin Marathon, Växjö marathon, Växjö 24h, Karlstad 6h att se fram emot. Och så har vi tre teaterbesök i höst.

Har fyra böcker liggandes som jag vill läsa och så kommer Analfabeten som kunde räkna att släppas snart.

 

Team Fakta