Långpromenad

Nu är det på gränsen att Ulla kan springa ute. Gå/löpa – vilka kläder ska vi välja för vårsol och snålblåst. Vi bestämde att klä oss för långpromenad.
Idag stod det 28Km på Ullas schema. Vi åkte till Ullas jobb i Bagartorp vid Friends arena och gick till Solna station, längs Solna kyrkogård, Sankt Eriksgatan, Karlsbergs kanal, höger vid Stadshuset, över västerbron, Långholmen längs vattnet upp till Zinkens IP och Rosenlundsgatan. Det var 14 Km och 2.30 tim. Där tog vi en kort matrast och fortsatte.

Rosenlundsgatan till Södermälarstrand, Slussen, genom Gamla stan, Drottninggatan till Sergels torg, Sveavägen, Solna begravningsplats, Kolonnvägen utanför Friends arena och tillbaka i Bagartorp efter 4.41.31 timmar och 24,8 Km. Det blev inga 28 Km men vi är nöjda.

Det är bandyfinal idag. Sandviken Hammarby möttes i Friends arena. Det var mängder med bussar och folk som vandrade runt hela spårområdet. Ett par broar är under konstruktion.

Vi har skrivit varsin recension som du ser här nedaför.

Team Fakta