Förberedelser inför årets första långpass

Lägenheten ser ut som en lagerlokal med tillbehör för ett stort barnkalas. Vi har packat åtta flyttkartonger med det vi har nu. Sedan tillkommer 100 liter termoskapacitet.
Idag har vi mest skaffat mer av allt inför Årets första långpass. När vi var på Coop ringde Johan Kindmark från P4 Stockholm, han hade sett en interview med Ulla i Södermalmstidningen och undrade om vi kunde komma till radiohuset kl tre och prata om passet.

Det var kul att se en radiostudio och vara med i direktsändning. Väldigt bra ljud trots att vi glömde att prata i micken. Nu finns programmet på webben. Ca 5-10 minuter in i programmet är vi med.

Efter radioprogrammet var vi tillbaka ute igen i shoppingvimlet och skaffade mer chips, cola och skumtomtar. Imorgon fortsätter jobbet med Årets första långpass. Måste lösa detaljer som t.ex att skaffa en tuschpenna och skriva på alla kartonger vad de innehåller osv osv. Har en lång lista med saker som ska lösas imorgon.

Insamlingen som Patrik Hernwall startat har nått sitt mål på 7500 kr insamlat till Stadsmissionen. Nu är målet höjt till 10 000 kr.

Team Fakta