Julhandel.

I dag har jag lekt jultomte. Jag har köpt dom julklappar jag skulle ha. Det är inte klokt vad folk handlar. Det värsta är att dom verkar inte tycka att det är kul. Den ena ser mer grinig ut än den andra. På Rusta var det ett par som definitivt inte hade någon julstämning, det var inga snälla ord som utväxlades där inte.

Handen blir bättre för varje dag, men det är jobbigt att vara enhandad. Jag tappar glas och är allmänt fumlig. Det lär bli etter värre när höger hand blir bandagerad, jag är nästan helt högerhänt. Fast det är skönt att få det gjort. Dels gör det ont när fingrarna sitter fast och måste hjälpas lös, dels blir jag öm i muskler på andra ställen eftersom jag jobbar fel med handen. Det är överbelastade senskidor som är orsaken till problemen. Dom blir inflammerade och svullnar, då kan inte senan röra sig som den ska.

Team Fakta