Svärmor på lunch.

I dag har vi haft Monica Peters mamma ( min svärmor) här på lunch. Vi åt butternutsoppa med chorizo, en god och mättande soppa. Det är alltid kul när vi ses och pratar en stund. Hon har också en kolonistuga så vi planerar för våren och vad som ska sättas och sås. Även dom har problem med rådjur som inte vill låta grödan vara i fred. Förra året hade hon satt grönsaker i en såbänk. För att vara på den säkra sidan hade hon täckt över hela landet med en vit täckduk. Vad hon inte hade räknat med var att ett kidd skulle tycka att det var roligt att ha det hela som studsmatta. Hela landet var fullt med små hovmärken, grönsakerna såg ut där efter. Nu i år blir det stängsel likadant som jag gjorde förra året. Hoppas det ger ett bättre resultat.

Både Peter och jag hade vilodag i dag. Planerna för i morgon är att ta oss runt Edsviken, med gå, lunka, jogga metoden. Det får ta den tid det tar, vi får i alla fall frisk luft. Löpband är bra men det blir inte så mycket friskluft på den.

Team Fakta