Löpning i snö.

Snart vid Edsbergs slott.
Snart vid Edsbergs slott.

Termometern visade på + 2½ grader. Vi hade redan i går bestämt att om det var plusgrader så skulle vi köra ute. Det är i minsta laget för mig med bara ett par grader, men när Peter är med blir jag lite modigare. Att stå ensam med 10 Km hem och inte få luft är ingen kul upplevelse. Det är inte roligare när Peter är med, men då vet jag att han tar över och ordnar så jag kommer hem, en skön trygghet.

Moddigt och lite bakhalt här och var. Det flöt bra i ca 18 Km, sedan blev det kallare när det började snöa, då kom pipet i luftvägarna och jag fick gå i backarna. För första gången på flera år som jag sprang ute när det snöade, en upplevelse i sig.

Väl hemma efter 22,2 Km var jag mycket nöjd och glad, fast trött. Det var första veckan på träningsschemat för100 km Ultran. Måndag är vilodag och på tisdag är det ”bara” 10 Km, men det blir inne på löparbandet.

Team Fakta