Morgonpromenad

T-banan stannade vid Stadion, rökutveckling på T-centralen. Jag såg det som ett tecken att byta ut inomhuspasset till en promenad. Gick från Karlavägen raka spåret till Kungsan. Där finns två stora fina prydnadskaniner. Den ena tittade sött, den andra sov.
Vid slottet tog jag av vanten och kände på slottets fasad. Ser slottet ofta men det var många år sedan jag faktiskt kände på slottet. När kände du på slottet senast?
Virrade runt i Slussenlabyrinten tills jag mötte Södermälarstrand. Tog blindtarmen upp till Münchenbryggeriet och Hornsgatan för vidare transport till Rosenlundsgatan 36 där jag jobbar.
Det blev 44.54 min och ca 4 Km.

Får se vilka stordåd jag ska göra idag. Fniss. Man blir kaxig när man gjort färdigt saker som fungerar bra.

Igår var det alla hjärtans dag. Målet för min tågresa var då slutstationen Mörby centrum och blomsteraffären. Hade med en stor Coop-påse med kläder att vila huvudet mot. Kommer tillbaka till verkligheten när en snäll person ser till att jag vaknar i Mörby centrum.
Kön som ringlade sig ut från blomsteraffären avskräckte och Ulla bestämde att jag genast skulle komma hem. Hon hade fixat fruktsallad till efterrätt och vi tittade på Julkalendern ”Mysteriet på Greveholm”. Det börjar närma sig de sista avsnitten.

Team Fakta