Pigg av alger…..

Pasta-SpirulinaNu är vi anmälda till Lidingö Ultra Marathon. Vi missade förra året men hoppas på att det ska gå bra i år. Vi ska ju springa Stockholm Ultra så det här får bli en del av träningen inför det loppet. !00 kilometer är inget att leka med så det gäller att böja träna i tid. Då passar det ju bra att ha 50 kilometer som ett delmål.

Både Peter och jag har piggnat till nu så vi har cyklat en stund i var. Samtidigt som vi cyklade spelade vi Wii`s bowlingspel. En något annorlunda träningsmetod.Jag har sprungit alla Vår Ruset loppen här i Stockholm och vill inte bryta den traditionen. Så nu är jag anmäld även dit. Det börjar droppa in det ena loppet efter det andra, svårt att välja vilka man ska köra.

Det lär vara nyttigt med spirulina, en sorts alger. Nu i dag när vi var och handlade hittade jag Kung Markatta`s spirulinapasta. Den är illgrön, men var god. Även en Wasabi med alger slank med i korgen. Jag övervägde att försöka skörda lite alger i akvarierna, men blev raskt nedröstad. Ingen verkar tycka att det var en bra idè. Att ta maten ur munnen på algätarna är kanske inte så snällt.

Team Fakta