Tillbaka på jobbet

IMGP8017_01Det var ansträngande att komma till jobbet imorse. Gick lugnt och stilla men blev ändå svettig och hörde min egen puls. Det gick över. Har fått hjälp med att räta ut lite frågetecken om projektet jag jobbar på. Det är alltid det svåraste, att förstå vad som ska göras. Den lättaste delen är sedan att skapa koden.

Vi var en grupp som åt lunch på WKB på Rosenlundsgatan. De har en väldigt god buffé med riktiga rätter. Jag fick tänka mig för så storleken på portionen motsvarar vad en inaktiv, lätt överviktig medelålders man ska ha till lunch. happy

Det gick bra att stå och jobba hela dagen. Jag avrundade dagen efter 7 timmar och plockade ut en av de timmar jag sparat på hög.

PM till Karlstad 6h har kommit. Ser fram emot att få komma till Karlstad igen. Det är 5e året som IF Göta arrangerar tävlingen. Det är alltid välarrangerat och kul. Och buffén efteråt är också kul när löparna samlas.

Team Fakta