Bättre fokus

Den här veckan har jag inte cyklat sedan Vasaloppet. Fick ont i huvudet hela veckan. Det blev bra på torsdag eftermiddag. Idag blev det ett par timmars promenad. Ska ta tag i träningen imorgon igen.

Jag har frigjort tid till det jag vill göra. Har spärrat tidstjuvar på datorn. Det blev en lång lista med webbsidor som nu finns i min HOSTS-fil och pekar mot ingenting. Stängt av push-notiser. Tagit bort mig från automatiska epostutskick. Det jag vill fokusera min fritid på är att träna, lära mig, blogga, göra planerade saker, programmera på mitt projekt, redigera bilder/video. Jag har tagit bort ikonerna för spel så jag inte ser dem.

Idag gick vi med hundarna till Edsberg och tillbaka. Jag drog el till badrumsskåpet så tandborstar och rakapparat blir enklare att ladda. Har ordnat upp min Trello så den innehåller vad jag vill göra. Har lagt en HTML sida uppe till höger på bakgrundsbilden som har länkar till det jag vill göra.

Och så har jag städat runt mig och tagit fram de böcker jag vill läsa. Det är två böcker ”Clean Architecture” och ”MicroPython”. På eftermiddagen gick jag och hundarna ut på en runda medan Ulla tittade på sporten. Det blev ena hunden som bestämt visade vägen. De ska få en rejäl ”Hunden väljer väg” imorgon.

Team Fakta