Nu är vi båda sjuka

2018-02-14 onsdag, Ulla sover mest. Jag har som vanligt ont i huvudet men åker ändå till jobbet. Gick Gamla stan >> Jobbet 2Km 21 min. Var på möte men stod resten av tiden och jobbade. Huvudvärkstabletter hjälper inte längre.

Fick en körning i huvudet. Får det ett par tre gånger om året. Då känns det som ett armeringsjärn genom huvudet. Smärtan är intensiv och jag måste sätta mig och vila i 10 min innan det klingar av. Sådana körningar har jag haft i åratal. Börjar känna mig sjuk. Klarar 6 timmar innan jag åker hem.

Ulla sov som en sten och hade gjort det många timmar. Hon har feber, och hennes hosta är så gäll att den låter som en tandläkarborr. Jag mår inte bra men ändå långt ifrån så dålig som Ulla. Vi är glada att hon tagit influensasprutan och är vaccinerad mot de vanligaste bakterierna som orsakar lunginflamation.

Ingen av oss orkar titta på TV. Vi sitter istället och glor på youtube med kul klipp på katter, hundar och barn som gör knasiga saker.

Team Fakta