Skäms IOK.

Benen är inte helt glada på mig i dag. Men jag skulle till banken och beslöt att gå dit och hem. Det skulle bli cirka en mil. Det kunde vara en lagom runda för att få lite blodcirkulation i musklerna.

Jag har alltid varit en ivrig tittare på sporten på TV, men det här OSet blir det inte mycket sett. Där emot har börjar jag undra om det inte vore på tiden att ersätta IOK´s stofiler med några som är lite mer närvarande här på jorden. Norska åkare ska inte få ha sorgband om armen när dom åker när en nära vän och träningskamrat precis har dött. Det är helt enkelt osmakligt att ens komma på idén att det skulle vara regelvidrigt, det är bara vidrigt att ens klaga på det. Idrott ska visst förbrödra sägs det, att visa medmänsklighet, det har visst IOK´s medlemmar glömt. Ok för att det finns regler för reklam men för ett sorgband…

Team Fakta