Bra dag

Stått och jobbat den här veckan men inte kommit ut så mycket. Det blev en 3Km promenad på lunchen för att få dagsljus. Nu när det är halt ute är det skönt att ha IceBugs på fötterna.

Ena hunden hade en dålig natt och var risig. Det höll Ulla och den andra hunden vakna. Jag hade öronproppar och sov. Vi har delat upp det så på arbetsdagar så att jag kan sova och jobba. På morgonen piggnade han till och ville leka med att kasta boll. De har sovit extra mycket idag.

Tänkte träna imorgon innan vaccinsprutan. Kommer sedan vänta några dagar med träning. Hoppas att det inte blir alltför många biverkningar.

Tittade på ”Harry Potter 20-årsjubileum: Tillbaka till Hogwarts” på HBOMax. Den var intressant. Jag har läst alla böcker, en del på svenska och en del på engelska. Och sett alla filmerna. Hade hoppats att JKR skulle fortsätta skriva böcker som utspelar sig i samma universum.

Vi tittar på TV-serien ”Burn notice”. Den är OK men vi varvar med andra serier emellan. Vi har sett ”Body of proof” på Disney+, den var bra men kort. Vi har sett ”Perception” på Disney+. Den var också bra men kort.

Vi tittar även på två andra serier just nu ”The Mentalist” på HBOMax och ”Professor T” på TV4Play. Båda är bra.

Det är skönt att varva ned på kvällen och titta på en TV-serie.

Team Fakta