Träningsvärk.

Mina magmuskler har fört en tynande tillvaro under en ganska lång tid nu. Det är inte ens kul att träna magen, det händer ingenting, inte ens träningsvärk. Ska jag gör sittupps får jag mer ont i ryggen och ett blåmärke på svanskotan än det tar på magen. Men nu när jag har sprungit på gymmet har jag sneglat på dom apparaterna som är för just mage. Så i onsdags bad jag en av instruktörerna visa hur man ska göra. Bäst att ta det lite vacker, inte ta det för hårt från början. Bra tänkt, svårare att genomföra visade det sig. Tre gånger femton upprepningar var rådet jag skulle följa. Sagt och gjort, jag tog inte allt för tungt och körde mina repetitioner. Kände ingenting, tänkte att jag hade varit lite för försiktig, får ta i mer nästa gång. I dag har jag bett att folk inte ska försöka få mig att skratta, eller hemska tanke att jag skulle nysa. Jag har TRÄNINGSVÄRK i hela magen. Har hittat muskler jag inte ens visste att jag hade. Nåja, nya tag nästa vecka, då borde jag vara kapabel att resa mig utan att kvida.

 

Team Fakta