Jobbet ToR.

Utsikten från Hermans veganrestaurang är enastående

Peter springer ju till sitt jobb lite nu och då, så nu ville jag inte vara sämre. Jag räknade med att det skulle vara 12-13 km om jag körde över Mörby, Bergshamra, Solna Centrum och vidare till Bromma. Nu blev det lite längre det blev drygt 15 km, men det var en bra väg hela vägen. Dessutom var det ju så fint väder om man inte räknar med blåsten. Passade på att Pokemona under tiden. Sedan skulle jag för första gången åka buss hem, även det fungerade bra, det tog ca 20 minuter längre än med bussen. Buss 176 går ju nästan raka vägen till Danderyds sjukhus, helt klart ett bra alternativ. Så det kommer jag att göra om, i alla fall dom veckor jag jobbar eftermiddag. Mina morgonveckor får det bli spring efter jobbet. Då har jag ju mer tid på mig och kan variera vart jag springer.

Peter besökte Hermans på Söder med jobbet och åt vegetarisk buffé.

 

Team Fakta