Ortopeden

Jag besökte ortopeden på Sabbatsberg. Min vänstervrist har spökat i tre år. För tre månader sedan trodde jag att nu är det bra och jag ökade träningen. Vristen kom tillbaka med besked och jag fick gå till doktorn. Blev röntgad och nu idag hos ortopeden. Tyvärr fick inte ortopeden så mycket information att gå på. Det är inte ömt att klämma på vristen. Det går att gå nästan normalt men det riskerar att hugga till ordentligt om vinkel och belastning är fel. Jag har kryckor för säkerhets skull. Skulle det hugga till blir vristen så öm att jag inte kan gå på foten.

Det var som värst i söndags och måndags. Då kunde jag inte gå utan kryckor. Fram till nu kan jag gå genom att vinkla foten och gå på utsidan. Det blir magnetröntgen för vristen. Sak bli kallad. Jag tränar det jag kan så länge.

Team Fakta