Jobbat hemma

Idag jobbade jag hemma. Det brukar vara intensivt och jag brukar ha svårt att lägga av för hjärnan snurrar vidare. Idag efter varje uppgift eller efter max två timmar så tog jag en liten rast och lyfte tyngder tills jag blev anfådd. Det fungerade jättebra. Kunde producera en hel del och inga problem att sluta för dagen.

Efter jobbet kollade vi att mopeden fungerar som den ska. Putsade lite på den. Ska göra det mer noga i helgen.

Satte igång en film ”Life of crime” med Jennifer Aniston och började styrketräna. Biceps, axlar, ja hela överkroppen och benen. I slutet av filmen orkade jag inte lyfta längre och testade om foten höll för att trampa lite. Gjorde 20 minuter 10 Km på låg belastning. Foten blev lite mer öm men det gjorde aldrig ont. Totalt 90 minuter träning.
Filmen var bra.

Team Fakta