Långpromenad (Söndag)

Vaknade med en lösning i huvudet hur jag skulle fixa mitt krypteringsproblem i min egenutvecklade plattform InfoHub. Fixade det, åt frukost och klippte sedan klorna på alla tre kaninerna och alla sex marsvinen. Man vet när det är dags för då kilppikloppar det när kaninerna galoperar på golven. De går fritt i lägenheten. Just nu när det varit så varmt är balkongen en favoritplats. När det var som varmast var det skönast att ligga med baken mot den fläkt vi ställt på golvet.

Vi började promenera från Sjöberg till Solna.
Grillen vid Solna station var stängd så vi fortsatte till Korv-Ingvars på andra sidan av Solna centrum. Med mat i kassar gick vi till Hagalund till Ingalill och åt lunch.
Vi klippte klorna på hennes kanin. Vi var trötta så det blev ingen promenad hem, istället gick vi till Solna station och åkte 509 till Danderyds sjukhus, och sedan 607 hem.

Det blev totalt 15,0 Km 2.52.04 tim.

Jag har inte träningsvärk från gymmet igår men det stramar i en del senor. Har lite kämpigt att sträcka armarna över huvudet men jag kan utan problem räta ut armarna så jag var nog för vek mot bicepsen. Men en dags vila gör nog ingen skada. Det stora målet nu är att orka springa ordentligt i Jönköping marathon.

Team Fakta