Oxelösund.

Nu har vi gjort det igen, sprungit en mara. Ja, jag sprang ”bara” maran och gick sedan av, Peter körde hela tiden ut och kom 50,8 km. Kristina prövade sina nya skor och fick känningar i knäna och skav under foten så hon nöjde sig med halvmaran. Sedan hon bastat och fått torra kläder hejade hon på oss, och när jag behövde lite stöd gick hon en bit med mig. Peter har inte tränat så mycket på sista tiden så han började att köra själv, men sedan slog han följe med mig när springet i benen hade sinat. Loppet var Oxelösund 6H, en rundbana på 1200 meter med bara en liten backe. Men som vanligt blev den högre och jobbigare för varje varv. Vädret var ganska bra fast det blåste riktigt kallt men inget regn, vilket vi var tacksamma för.

Efter loppet var det prisutdelning, jag valde en mössa i glada färger, Peter en duschgel, Kristina två värmeljushållare.

Vi bodde hos Kristina på hennes landställe, en jättesöt stuga med en härlig tomt. Mari var med och hon hade lagat en underbar kyckling med pasta när vi kom tillbaka. Å, gud vad det smakade gott, vi åt som hästar. Vi spelade ett kunskapsspel som det gick lite sisådär med. Huvudet var nog lite trött efter allt spring.

I dag åkte vi hem och var hemma mitt på dagen så nu fick Peter tid att programmera och jag att bara vara och suga på karamellen med ytterligare en mara att skriva in i boken. En underbar helg!

Team Fakta