2018-10-03 Kabooom – Jag har gått sönder

Det är onsdag vecka 40. Jag har sjukanmält mig för stress. Måndag och tisdag har jag haft längre perioder med minnesluckor. Jag är inte aggresiv på jobbet men väl hemma har jag varit snäsig och skrikit. Har fått be Ulla om ursäkt. Kommer inte längre ihåg hur man gör saker som ”pull request” och jag får återrapporter om en mängd misstag som jag gjort senaste två veckorna. Mina kollegor som också är stressade har täckt upp för mina misstag. Jag har de två senaste dagarna inte kunnat hålla en tanke så länge att den är användbar.
Alla människor går att knäcka till slut.

Allt går att laga med träning. Så är det inte alltid, men får jag bara träna så känns det som jag är på rätt väg. Det är bättre att göra något än att vanmaktigt bara genomleva. Körde motionscykel 60 min 29,8 Km. Lyfte vikter för benen. Sov totalt 12 timmar, halva dygnet. Dragit ut sladden till datorn.

Team Fakta