Tränat vikter (Tisdag)

Jag har programmerat på mitt system. Nu lade jag till att man kan tala om för en dropdown selector var den kan hitta data att visa. Lade till en massa annat också.
Tränade armarna med hantlarna. Satte upp routern på väggen. Nu kommer routern en halvmeter längre bort från huvudet. Jag läste i handboken att datorns antenn inte får vara närmare än 20 cm från levande föremål. Datorn har en antenn, routern har fyra antenner. Det kändes som ett bra drag att sätta upp den på väggen istället.

Jag har testat olika lösningar för att få bort inflammationen i vänster armbåge. Det hela beror på musen. Förut hade jag musen på höger sida och inflammation på höger armbåge. Det blev helt bra i höger armbåge efter att jag bytte sida. Nu när jag har mer utrymme på bordet kan jag låta handlederna vila på bordet. Jag skulle gärna testa en styrplatta också men det finns inga som fungerar bra med Ubuntu. Testade att omvandla en telefon till en styrplatta men det var mer besvär än nytta. Bytte ut den stora musen mot en mindre som jag kan hantera utan att behöva lyfta handleden från bordet. Tiden får utvisa om åtgärderna får armbågen att vila.

Vi åkte till IKEA idag och handlade nya handdukar. De gamla är slitna, ofräscha och saknar upphängning, men främst av allt så matchar de inte varandra. När vi ändå var där hittade vi en dörrmatta, och två till så att kaninen Tina får stadigt underlag när hon hoppar upp på äppellådorna för att komma upp i fönstret och titta ut. Vi hittade nya sittdynor till köksstolarna. Vi hittade en massa mat på IKEA och fyllde frysen hemma. Bra grejer.

Vi tittade på Allsång på Skansen + Morden i Midsomer.

Team Fakta