Hemma från Skövde (Måndag)

Vi kom hem från Mariestad (Skövde 6h) igår. Jag är på pysselhumör och fick för mig att optimera min arbetsplats hemma. Tog bort foten på bildskärmen. Borrade hål i väggen och satte upp expanderbult. Monterade bildskärmen i en vägghållare. Vips hade jag mycket mer utrymme på bordet.

Jag är lite sugen på att köpa ett brand och stöldsäkert skåp. Vi har redan ett men som med alla utrymmen så finns det mer grejer att låsa in. Men för att få plats med det skulle jag behöva ta bort en hutch i datorrummet. Och i kutcharna har jag samlat alla bra-att-inte-ha-gammalt-skräp som jag har i reserv om den riktiga prylen går sönder. Om min Garmin 225 skulle gå sönder så är tanken att jag ska plocka fram min Garmin forerunner 305, stå där och skämmas med handen i luften i 5 minuter för att få in GPSer och hoppas att batteriet håller hela träningspasset. Tanken är befängd och jag rensade ut alla gamla GPSer, telefoner, dåliga hörlurar, långsamma surfplattor som blivit vänt-plattor med åren. Det blev en kasse med elektronik som gick till återvinningen. Jamen med den här GPSen sprang jag genom Portugal, det har jag bilder på… sentimentalt dravel. Jag hade även en blåsa under foten och inte fan var jag ledsen när den försvann.

När jag var klar med utrensningen hade jag kvar min nuvarande iphone, min stationära dator och min sju år gamla macintosh (soprumsfyndet). Så även om jag nu har plats för ett säkerhetsskåp så har jag inte längre något att lägga i den.

Team Fakta