Gurgi tycker om äpple

Vi har äpplen hemma. Äpple är så gott. Lagom mjöliga, syran är låg så de är nästan söta, tunnt skal, inte för vattniga och inte för torra. Det brukar gå bra att äta äpplen, men ibland svullnar halsen. Jag fick ta en Clarityn. Här är Gurgi, han gillar också äpplen.

Jag ska försöka arbeta imorgon, hemifrån. Det är fördelen med mitt jobb. Nackdelen är att hjärnkapaciteten måste vara nära max varje dag. Det duger inte att komma trött till jobbet eller vara distraherad av annat. Det gäller att vara medveten om dagsformen och ta beslut därefter.

Av alla symptom man kan få av en förkylning så brukar någon av dem vara dominant. Den här förkylningen har varit mycket produktiv. Var 2-4 minut har lungor och näsa producerat näsa leverans. Det är så äckligt. Jag har fått bra med vila de tre senaste dagarna, trots en dålig natt så har jag kunnat sova på dagen istället. Hostar och nyser som värsta proffset.

Jag ska göra lite tankenötter idag för att väcka hjärnan och se om jag har kapaciteten till imorgon. Det går bra med Soduko eller något programmeringsproblem. Det är inte konstigare än att värma upp inför en löpartävling.

Vi har tittat på J.A.G nu på eftermiddagen. Det är kul att se serien ur ett teknikperspektiv när den utspelar sig 1995-2005 och även ur ett politiskt perspektiv. I avsnittet vi såg igår från 1995 var Prinsessan Diana med och IRA var med. I serien har mobiltelefoner kommit men alla har dem inte. Internet har inte kommit än till allmänheten men utredarna på JAG har tillgång till det som ska bli internet.

Team Fakta