Passmysteriet.

Jag var och hämtade mitt pass i dag. Det är något som är konstigt med alla pass och ID-kort. Varför ser man så konstig ut? Man kammar sig innan och ser till att håret ligger som det ska, men när bilden är tagen så ser man antingen ut som om det har varit storm i lokalen eller så ser man ut som om man vore totalt utan hår. För att inte tala om mimiken, eller avsaknad av den samma. Jag har en tendens att se folkilsken ut på bild. Blänger under luggen, om jag nu skulle råka ha en sådan. Jag skulle fotas en gång av ett ”riktig” fotograf, han ställde in kameran och grejade en lång stund, tittade sedan bekymrat på mig. Skulle det vara möjligt att le, bara lite undrade han.

Peter har varit lite hängig ett tag så träningen har blivit lidande. Men i dag cyklade han i 60 minuter och 27,5 km. Jag gick fram och till baka till passexpedetionen det blev 11,5 km på 2.06 timmar.

Team Fakta