Lördagsträning

Idag var vi på gymmet under Frösundaleden i Solna (Nära gamla Råsunda). Ulla sprang musikbackträning. En låt på MP3an med lutning på 3an, en låt utan lutning. Hon gjorde sju långbackar.

Jag sprang 10 Km. Körde det mesta på 12,5 Km/tim men ett par gånger fick jag sänka till 5 Km/tim för att snyta mig och torka svett. Avslutningen sista kilometern ökade jag till 13 Km/tim och sista biten 14,5 Km/tim. Det blev 48.55 min. Mycket nöjd.

Killen på banan bredvid värmde upp på 17 Km/tim och ökade sedan till 19 Km/tim. Han avslutade sin mil på dryga 35 min. Han knappade ibland på telefonen i den farten. Sedan gick han till stegmaskinen och fortsatte där.

Vi hämtade upp Ingalill och åkte till mamma i Tyresö för påsklunch. Maggan var där också. Vi åt gott och pratade. Vi ringde de som saknades. Jag pratade med Ove och fick en uppdatering om familjen. Mamma pratade med pappa.

Nu på kvällen har jag fixat ordning maskinparken hemma. Uppgraderat mjukvaror, avinstallerat sådant jag inte vill ha, konfigurerat såsom jag vill ha det. Jag har plockat bort Google Chrome och återinfört Firefox. Installerat tillägg från Mozilla som omöjliggör att Facebook kan spionera utanför sin flik. Nu kanske jag kan behålla Facebook.

Team Fakta