Runt Edsviken

Vaknade pigg och fräsch kl 6.00, det har inte hänt sedan tisdags. Upp och började programmera. Håller på och lära mig om promises i Javascript. Det är en suverän uppfinning som finns för att kompensera för en massa ogenomtänkta grejer i Javascript. Ett plåster kan man säga. Det behövs många plåster på Javascripts databasmotor indexedDb. IndexedDb är lika genomtänkt som en tumme på armbågen.

Söndagsmornar är fantastiska, vad som helst kan hända. Så när Ulla vaknade frågade jag om vi inte kunde springa runt Edsviken, och det ville hon.
Testade vegansk pasta med ”köttfärssås” till frukost, måste säga att jag gärna byter ut originalet mot denna för det var jättegott.
När vi rustat upp oss med allt som behövs för ett långpass (löpning är en materialsport) så bar det av medsols runt Edsviken. Jag kände lite av promenaden från igår i låren. Vi hade med oss våra bluetoothpokemonfångarknappar och kunde då springa och samla Pokemon samtidigt utan att behöva glo på telefonen.

Vi sprang till Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Bergshamra, Ulriksdals slott, följde vattnet och villaområdesvägar till Edsbergs slott, kvarnen, och hem till Sjöberg igen.
Det blev totalt 21,7 Km på 3.17.33 tim.

Team Fakta