En bara vara dag

Clownfiskarna i sin anemonEn dag i stiltje är ingen vanlig dag. Men i dag var det nödvändigt. Vare sig Peter eller jag är i toppform. Peter har programmerat mellan snytningarna och jag har bara varit.
Jag har matat anemonerna för första gången. Den en åt med god aptit medan den andra var inte lika matglad. Känns lite suspekt att mata något som ser ut som en växt med mun.

Årets första semlor avåts i dag. Förr var det bara till påsk dom fans, men nu kom dom första före jul. Det är både bra och mindre bra. Allt blir lite mer utslätat när det finns hela tiden. Jag vänta bara på att hitta julkulor och glitter i midsommarstången och tomtar till påsk. Äsch, nu är jag gnällig, man måste ju inte köpa semlor till jul om man inte vill, bara för att det finns.

I dag var det Robert Gustavsson´s dag på slottet. Han verkar vara en mycket knepig person privat. Men en superbegåvning på scenen, med alla hans ”gubbar” är han otroligt underhållande.

Team Fakta