ABBA museum

Ännu en natt med sovmorgon. Vi fick nio timmar sömn. Det var lite varmt mitt på natten.

Igår beställde jag biljetter till ABBA-museumet på Djurgården och idag gick vi dit. Vi promenerade från Sjöberg till Djurgården 16,3 Km på 3.06.09 tim. De sista 45 minutrarna blev det powerwalk för att vi skulle hinna till kl 13.

ABBA-museumet var riktigt kul. Se till att du beställer biljett med en audioguide också, det blir mycket mer upplevelse då. Och ha koll på din biljett för den kan du aktivera saker med inne på museumet och sedan ladda ned filmer och bilder hemma. Det var häftigt att se alla originalsaker och läsa och lyssna. Nu var vi lite fega och vågade inte testa alla grejer.

Vi vandrade till pasta och glasshuset på Valhallavägen där vi åt både pasta och efterrätt innan vi promenerade hemåt igen. Det var toppen att promenera med Ulla och vissla så mycket jag orkade. Meditativt. När vi närmade oss Bergshamra hade regnet tilltagit så vi åkte till Danderyds sjukhus och buss hem. Det blev ändå 8,7 Km 1.52.27 tim.

Jag har jobbat på översättningar till Android appen Braille tutor. Vi är nära en svensk version nu.

Tittade på en DVD film också. ”Fantastiska 4an” från 2015. Jag älskar superhjältefilmer. Avengers är toppen. Missar ingen Marvel-film. De brukar innehålla en hel del korkad humor som passar mig perfekt.
Finns bara humorn så går det att överse det mesta. Därför älskade jag nystarten med Batman och Jokern, men sedan blev allt så himla allvarligt och tråååkigt. Stålmannen är inte heller någon muntergök. Däremot satt Deadpool som en smäck. Helknasig film. Första filmerna om Fantastiska fyran hade en hel del komiska inslag. Figurerna är ganska komiska. Så kom de på att göra en nystart av fantastiska fyran, precis som de gjort 37 gånger med Spindelmannen och Stålmannen. Resultatet blev näst intill humorlöst. Historien om en annan dimension med en planet som är en stor hjärna blev inte spännande, bara underligt och svårsmält. Filmen kom inte upp i nivån ”sevärd”.

 

Team Fakta