Fixardag

Alla dörrar fick dämpare

Igår när vi kom hem hade Abbymari roat sig med att gräva ut en av de stora krukorna och spridit jorden över balkongen. Det är ett hälsotecken att hon uppför sig som en kanin.

Ulla fick en eftermiddag med U23 friidrott på TV medan jag fick hålla på med mitt InfoHub system. Jag vek in tvätt och bäddade med Ullas nya påslakan med Pokémon på.

Efter idrotten gjorde vi räkmackor och drack vin.

Idag, dagen efter maran, sov vi gott i tio timmar. Jag mjukstartade med att programmera medan Ulla sov en stund till. Vid frukost fastnade jag framför TVn med kronprinsessans födelsedagsfirande och jobbade med att mjuka upp kroppen.

Fixade med disken och städade köket. Började sedan med att montera IKEAs dörrdämpare. Får modifiera varje fäste men bra blir det. Och samtidigt tittade jag vidare på tvn. Det är mer firande ikväll eftersom vi missade igår så kollar vi SVT play. Jag missar inte ett bröllop dop nobelfest och så vidare.

Nu har alla köksluckor dämpare. Satt upp ett nytt skitfult nyckelskåp. Skillnaden mot det gamla snygga är att det nya har plats för nycklar. Satte upp en soppåsehållare på insidan av en skåpdörr. Fixade mer hyllor i badrummet. Klippte mig.

Vi var ute en mil och fångade pokémon idag. Under tiden hade vår friskus grävt ut nästa kruka. Har lekt med idén om att sätta plexikanter på extralådan och fylla den med jord så hon kan gräva så mycket hon vill.

 

Team Fakta