Pokemondag

Idag började jag med att lära mig mer om Javascript promises tills Ulla vaknade. Vi åt frukost och åkte till Sundbyberg för att träffa Kristina.
Kristina samlar också på Pokemon och gillar att promenera. Vi startade i Sundbyberg, drog oss mot Råstasjön där det verkade vara Giraffdag idag (POkemonfigor). Sedan till Mall of Scandinavia, Brunnsviken, Haga koppartälten, Carl Eldhs ateljé, genom Vanadis till Sveavägen och Lakritsbutiken.

De var lakritssugna och handlade ett litet förråd till senare. Vi tog en paus på McDonalds och fortsatte sedan på knixiga gator, vägar, och till slut stigar får att nå Ropsten. Vi vandrade över bron till Lidingö och upp till höger till Millesgården. Sedan genom villaområdet till Lidingö centrum.

Nu hade vi gått 5.25 tim och 20,0 Km. Det var dags för fika. Jag åt fransk laxsoppa, det var så gott. Vi kände oss färdiga och tog bussen till Ropsten, T-bana till Sundbyberg. Det hade tydligen regnat lite här och var idag men inte en droppe på oss på hela dagen. Det var en skön promenad och vi fick allihopa några nya Pokemon.

På kvällen skulle vi titta på TV men jag orkade inte sitta rakt i fotöljen, var tvungen att gå och lägga mig kl 19.30. Vaknade inte förrän kl 6.00 dagen efter av att Jobi rev ned saker i köket.

Team Fakta