Resan hem från Manchester

Vi var ute i god tid på flygplatsen. Taxichauffören drog iväg utan att ta betalt så Janne fick söka upp deras växel ute på flygplatsen och betala där. Det tar tid att komma igenom säkerhetskontrollen men allt rullar på och vi är snart ute i försäljningsområdet där man kan köpa saker att ta med på planet, tex starksprit och tändare. Det logiska vore att man inte kunde köpa något när man passerat säkerhetskontrollen, om det nu är säkerheten som är viktigast.

Planet var försenat en timma, och det var skönt för då kunde vi äta ordentligt. Fish and chips är riktigt gott. Vi var snabbt hemma och kunde se att våra Marsvin hade det bra med vatten, pellets och hö men att de behövde frukt och grönt. All extra frukt och grönt de fick hade de ätit upp samma dag, det såg vi i webkameran från Manchester.

Roligt att resa bort, skönt att komma hem.

Team Fakta