Pokemontankar.

I dag var mina ben lite gnälliga och ville inte springa. Fast om man inte kan springa kan man ju alltid gå. Så jag tog bussen till Danderyds sjukhus, sedan gick jag till jobbet. Fast det blev några små avvikelser för att fånga ett par Pokemon som jag ville ha. Att pokemona är lite av ett mellanting mellan att fiska och att orientera. När man fiskar sitter man och hoppas på att gammelgäddan ska nappa, jag hoppas på att få tag på en ny figur som jag inte har. När man orienterar så springer man ju till en kontroll och hoppas att man ska hitta den. Jag springer/går för att hitta ett Pokestopp. Jag kör även intervaller på samma sätt, springer lite fortare än vanligt till det kommer en figur, stopp och kastar en boll, sätter av igen till nästa figur kommer. Fast jag vet aldrig hur länge det dröjer, så det kan ta bara några sekunder eller flera minuter. Det kan med andra ord bli väldigt jobbigt men en lång språngmarsch.

Team Fakta