En vanlig onsdag.

Peter har sprungit till jobbet i måndags och hem från jobbet i går, så i dag var han lite stelbent och valde att ta bussen. Jag har kört min rundor här hemma, inte så spännande men det ger lite spring i benen i alla fall.

Jobi är sitt vanliga pigga och busiga jag. Fast Peters springvagn är han lite kluven till. Visst, sitta under och nosa går bra men när jag råkade flytta på den höll jag på att fixa en hjärtinfarkt på honom. Han mer flög än sprang in i rummet och kraschade in i väggen, där satt han och såg lite dum ut. Oj, var det en vägg där? Det har det aldrig varit förut.

Vi har bokat att springa Sthlm Above Below, ett nytt lopp som går i tunnlar under Stockholm. Den går i oktober och passade bra in i loppkalendern. Undrar när första maran kommer som går i Stockholms undre värld. (det där lät lite tvetydigt tror jag).

Team Fakta