En udda dag

Ullas maskin gick sönder igår så nya delar transporterades från Holland på natten och anlände på morgonen idag så det gick att börja jobba kl 10.
Då började jag också sent idag så kunde vi äta frukost tillsammans. Trots all tid på morgonen så lyckades jag idag komma för sent till dagliga scrum-mötet. Det har hänt en gång förut men det var väldigt länge sedan.

Det blev en lång dag för mig igår med 5,5 timmar sittandes i olika möten. Jobbade över 2 timmar igår och gick hem 2 timmar tidigare idag. Det jämnar ut sig.

Vi cyklade båda två igår och vi har båda känning i ett knä. Jag kan göra allt utan smärta. Kan cykla, springa, stå och gå men inte sätta ned knät på en mjuk kudde. Vi tror båda att det är cyklandet. Vi är inte vana helt enkelt. Överbelastning.

Idag började också bokmötena som jag är med i. Denna gången läser vi boken Clean coder. Den handlar om vad som krävs för att vara professionell.
Vi pratade om de första kapitlen och ska läsa de fyra nästa till nästa möte. I ett kapitel längre fram avhandlas vikten av att vara i tid.

Det är skönt att jag alltid skriver en todo-lista till dagen efter så det går snabbt att komma igång på morgonen. Nu kan jag helt glömma allt, jag vet att listan finns där imorgon.

Idag har jag åkt T-bana och Ulla har åkt bil.
På eftermiddagen på väg till T-banan hörde jag en förälder som försökte resonera med sitt barn.
-Jag vill leka i lekparken vid dagis!
-Du ville inte när vi var där.
-Jag vill nuuuu!
-Tråkigt, du får säga till nästa gång.
-AAAAAAAAAAA!
-Vi kan inte….
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
-Men…
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Team Fakta