Redan December.

Oj vad tiden går fort. Nu var det hur länge som helst sedan jag skrev något. Visst har vi gjort saker dom här dagarna, fast inte några stora saker. Helt sant var det nog inte om jag tänker efter.

I lördags var vi på femtioårskalas i Hammarbybacken. Jag gick upp och ner några gånger och gick sedan och tittade lite runt om backen medan Peter och Kristina gjorde sina tio rundor.

I måndags var vi på Oskars och tittade på Charlie Söderberg i han ”Ett rikare liv”. Fick några tankenötter att knäcka. Men det blev sent för mig som jobbar morgon den här veckan, så i tisdags var jag ganska seg.

Träningen flyter på bra. Nu har nedräkningen börjar för tolvtimmars i Växjö. Det blir mitt första tolvtimmarslopp. Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det. På tjugofyra timmar vet jag att jag måste gå mycket och tror att det även gäller för nu. Men som sagt det är ett par träningsveckor kvar att klara av. Har ökat träningen lite och är ganska mör i benen. På lördag ska Peter, Kristina och jag köra ett kryckanpass på gymmet, hur hårt jag gör det får jag se. Som belöning blir det sedan julbord.

Team Fakta