Full fart fram åt.

I går var en dag full av aktiviteter. Först till gymmet och sprang ett löppass. Jag var tveksam till hur det skulle gå för det hade varit bra segt på fredagen. Men en bra middag och en natts sömn hade gjort underverk. Benen var pigga och det flöt som bara den, det blev långintervaller på 5 minuter i en timma. Även Peter var mycket piggare och körde timman han med fast lugnjogg.

Hem och äta, hämta termosarna som Kristina skulle låna till på lördag. I väg till zoo och köpte alspån till Nisse och lite godsaker till Jobi. Vi är välkända på zoo och alla vet vilka vi är, inte konstigt när vi är där ideligen.

Sedan var det dax att åka till Ingalill och lämna spån och kvarg. Hon gillar kvarg till skillnad från mig och jag hade fått tag på chokladbollskvarg. Vi satte upp julstjärnan och bågen för det är ju advent nästa helg.

Nu var det hög tid att åka till Råsunda Filmstadion för att gå på bio. Fast först skulle vi möta Kristina och lämna det hon skull ha. Vi såg filmen Fantastiska vidunder och var man kan hitta dom. Det är en sorts Harry Potterfilm som utspelar sig sjuttio år före Harry Potter, det lät lite kryptiskt. Jag tyckte att den var helt OK, Peter var nog mer lyrisk än jag. Det är den första av beräknat fyra stycken, nästa kommer om ca två år.

Nu var jag trött och ville hem och bara vara en stund.

Packa väskan till i dag för att köra ett pass på gymmet. Men när nu solen sken och det var plusgrader valde vi att springa ute. Vi åkte till Stocksund och ställde bilen där. Sprang till Sedergrenskatornet och parken runt den. Letade oss ner till vattnet och sprang längs gå promenaden där. Helt nya springmarker för oss båda. Det finns mycket fint att upptäcka där. Summan av hela passet blev 1.42 och 12 km. Visst var det lite halt här och var men det gick riktigt bra och jag är jättenöjd.

Team Fakta